DEN Networks säljer ytterligare 25 fotbollströjor barn procent av aktierna i sin fotboll verksamhet till Wall Street Investments Ltd, majoritets delägare i ISL serien Delhi likström FC, för en hemlig amount.Wall Street Investment, majoritets delägare i ISL serien Delhi generatorer FC, har fått en princip godkännande från Registrar of Companies sverige tröja i Delhi och Haryana för att ändra namnet på dEN Sports underhållning och dEN fotboll Sport Entertainment till Delhi och Delhi Soccer respectively.The styrelse dEN dEN sport och fotboll i deras möte som hölls i går har övervägt och godkänt: Ytterligare överföring av 25 procent ägarandel av dEN Sport från dEN liverpool tröja Networks till Wall Street, namnändring av dEN Sport och dEN fotboll godkännas av Roc, övriga fullföljandevillkor i avtalsvillkor utförs bland dEN, Wall Street, och dEN dEN Sports Soccer.With nämnda förvärv har innehav av Wall Street ökade från 55 procent till 80 procent och innehav av dEN har minskat från 45 procent till 20 procent.

Brasilien framåt Neymar kommer Brazil Tröja Barn att underteckna ett nytt femårskontrakt med Barcelona på fredag, La Liga mästare sade på Monday.The 24-åriga gick med Barcelona från Santos 2013, vann nio troféer Inklusive två La Liga titlar och 2015 Champions League-finalen i vilket han gjorde i 3-1 seger över första Juventus.Barcelona nådde Dortmund Tröja meddelade att de hade en affär med Neymar den 1 juli, inställning hans frigivning klausulen 200 miljoner euro ($ 224 miljoner) för det första året, 222 miljoner för det andra och 250 miljoner för de tre sista.

Neymar har gjort 90 mål för den spanska klubben och är en del av översynen deras hyllas 'MSN' attackera treudd tillsammans med Lionel Messi och Luis Suarez.The naturen av hans undertecknande har dock fört klubben och spelaren och Real Madrid Tröja hans långa juridiska problem .Neymar far var tvungen att vittna i Spanien 'nationella domstolen i år tillsammans med Barcelonas president Josep Maria Bartomeu och hans föregångare Sandro Rosell, som avgick i dortmund tröja 2014 över kontroverser om att dölja den totala kostnaden för överföringen.

Rated 0 By 0 Users.