Det fanns tillfällen då VM-kval mellan Thailand och Australien kändes som en fotbollsmatch, och det fanns andra tider då det verkade så mycket more.A dagen efter utgången av den officiella sorgeperioden efter döden av kung Bhumibol Adulyadej - under roomates offentlig underhållning och firandet förbjöds - spelet var en chans för den thailändska allmänheten att heja, sjunga och fira efter en månad av sorg observeras noggrant.

De flesta av de fans på Rajamangala Stadium barcelona tröja på tisdag fortfarande klädd i svart, och den thailändska kungasången spelades och sjöngs real madrid tröja entusiastiskt av folkmassan. Det fanns en tyst minut före avspark, och innan matchen, en grupp av supportrar utanför marken kombineras för att bilda den thailändska siffran för nio, markera positionen sent på Chakri kungarna dynasty.Those formaliteter klar, informella och spontan patriotisk ström av stöd tog över, och sällan har Bangkok stadion Hört fester så högt som roomates hälsade Thailands omdömen dessa två mål.

De var inte tillräckligt för att säkra segern, men var tillräckliga för en 2-2 mot ett lag på banan för en fjärde raka VM appearance.It var den första punkten för Thailand i slutskedet av asiatiska kvalificerade, efter fyra på varandra följande förluster, och medan en plats på Ryssland 2018 förblir ett långskott, undvikande av Defeat vid ett sådant tillfälle var important.It var ett spel Beslutat huvudsakligen straffskytt. Australien kapten Mile Jedinak slitsad två spot sparkar - den första i den nionde minuten för en handboll och den andra i den 65: e på en tviste domare kallar för att hålla som Australien tog en frispark i ett anfallande läge.

Thailands öppningsmålet i den 20: e minuten resulterade från Australian panik försvara att inrätta Teerasil Dangda för en tap-in för nära håll. Thailand gick framåt i den 56: e med en straff efter en kollision mellan Mathew Leckie och thailändska kapten Theerathon Bunmathan.Teerasil skickade målvakten åt fel håll för en kortvarig ledning som hade thailändska fans förutse en minnesvärd victory.Australia kort tränare Ange Postecoglou var frustrerad av vad han ansåg två punkter föll, men erkände Thailand var en inspirerad lag.Vendita nuove maglie calcio a poco prezzo, Non fatevi fregare! Divise, Mute e Completi Calcio e Calcetto: Maglie calcio poco prezzo e Pantaloncini

Köp officiella fotbollströjor barn hos billiga fotbollströjor butik på nätet

Køb de mest populære fodboldtrøjer online her, Fodboldtrøjer til børnTrøje til fodbold i børnestørrelser; http://www.jacqueli.cybersite.nu/blogg?ibe=187075
http://monserra.spruz.com
http://jefferso.blogmaster.net/post-barcelona-trja-mellan-tv-lag-som-ligger-lngst-254918.html
http://facegospel.com/blogs/9188
http://g3dev.info/blogs/post/4183
http://www.jacqueli.cybersite.nu/blogg?ibe=187074
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/manchester-united-tr-ja-ett-v-xande-antal-historiska
http://www.wikiword.eu/margueri/2017/03/22/barcelona-troja-muller-relaterade-klargora-hans/
http://www.bloggerfree.com/forum/topic/169805
http://francesc.blogrip.com/2017/03/22/manchester-united-troja-terkallade-fram-ezequiel-lavezzi/
http://antoniet.over-blog.com/2017/03/real-madrid-troja-en-magisk-hat-trick-i-19-minuter.html
http://evojet.ro/oxwall/blogs/post/10360
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/sverige-tr-ja-sin-identitet-under-manager-j-rgen
Rated 0 By 0 Users.